Лукс Хаус 2020 ЕООД
Професионално почистване на домове и офиси, почистване след ремонт, пране на мека мебел и матраци в град Пловдив, Карлово и областта

Подготовка преди почистване

     Как да подготвите дома си за посещение от почистваща фирма

За да останете доволни от услугите ни е препоръчително да подготвите дома си предварително за нашето посещение, като така ще дадете възможност на професионалистите да си свършат максимално добре работата.

  • Подредете и приберете вещите си

Всички повърхности, които ще се почистват трябва да бъдат освободени от лични вещи. Добре е да приберете вещите си в кутия, за да може лесно да се мести по време на почистването. После ще бъде по-лесно за Вас да върнете всичко по местата им. Така ни давате възможност да изчистим максимално добре на всякъде. А рискът от повреда на вещите, ще се намали до минимум.

  • Измийте чиниите си 

За да заблести мивката ви, както никога до сега е необходимо тя да бъде свободна от съдове. Приберете купата с плодове от плота и всякаква храна, за да не бъдат изложени на почистващите препарати. Така екипът ще работи свободно и лесно, а рискът от напръскана храна с препарати ще изчезне.

  • Погрижете се за вашите домашни любимци

Ако имате домашен любимец е хубаво да ни уведомите предварително. Подгответе ги за посещение на непознати хора. Вие познавате най-добре вашият домашен любимец и знаете как реагира на силни шумове. Ако е възможно не оставяйте любимците си сами с почистващия екип. Така ще намалим максимално стреса на домашния любимец.

  • Предупредете ни за малките особености на дома Ви

Всеки дом има своите особености и тайни. Например някоя вратичка се затваря по специален начин. Обясняте ни тези особености предварително, за да улесните работата ни и да получите желания резултат от самото почистване.

  • Изберете си любимо занимание и се насладете на почивката

Почистващият екип ще работи в дома Ви по стаи. Не е нужно да присъствате по време на почистването, за да не бавите почистването. Когато едната стая е почистена ще се преместите в нея, за да продължи екипът в следващата. Може и да планирате приятно занимание извън дома си, докато трае почистването. Когато почистването приключи, мениджърът ще се свърже с Вас.

 

Наслади се на свободното си време и почувствай разликата!